Demoex

Aktiv Demokrati tvingas byta forum

Hej Demoex! Aktiv Demokrati, ert kompisparti på riksplanet, kommer förmodligen tvingats att byta forum p.g.a. ekonomiska skäl. Ed är dyrare än vad våra medlemmar vill betala och saknar de funktioner som de eventuellt skulle vara villiga att betala för.

Vi hoppas att ni kommer trivas bra med att besöka oss även om vi strax kommer använda en standardiserad gratisprogramvara. Röstning kommmer vara möjlig genom denna programvara också.

Programmet vi förmodligen kommer använda tills vår eget system är färdigt har öppen källkod precis som exempelvis Linux och heter phpBB.

MVH Martin Gustavsson www.aktivdemokrati.se

Hej Martin,

Lycka till med det nya forumet! Du får gärna skriva ibland och berätta hur det går för er.


Hälsningar Per

Redigera

Vi är på gång. Titta gärna in på Joakims system som är under utveckling på http://joasig.goldeye.info/ !

Redigera

Hej kära internetpartiet demoex.net!

Vi i www.aktivdemokrati.se har valsedlar nu. Beställ gärna några stycken om ni vill eller skriv på tom valsedel enligt följande: http://wse75376.web16.talkactive.net/PHPbb/phpbb2019/phpBB2/viewtopic.php?t=150

Jag ser på Växjö som vårt “valdemoexempel” inför framtiden. Blev intervjuad av Smålandsposten idag och fotograferad. Lycka till i Valet nu!

MVH
Martin

Redigera

Hej Martin. Kul att intresset i Småland börjar vakna!

Redigera

Hej Martin Gustavsson!

I min blinda iver och kärlek för e-demokrati betalade jag 100.- SEK en gång i tiden, till DITT parti när du startade för länge sedan. Jag går in då och då för att följa upp vad som händer och för mig har det hittills varit bara en stor besvikelse. Det är inget du kan vara stolt over. Jag har läst inlägg av några medlemmar och funnit samma besvikelse av dom. Det har varit ett en-mans-parti, ett Gustavsson-parti, en teknokratisk diktatur av värsta sort. En kort stund misstänkte jag att du var betalt av någon plutokratisk, antidemokratisk eller socialdiktatorisk organisation för att sabotera den e-demokratiska framgången. Nu läser jag här om ett nytt Forum och vill önska dig och ditt nya e-demokratiska parti lycka till och god bättring. Härmed vill jag föreslå till dig och till alla som läser det här att det vore en fördel att bytta namn och att kallas e-demokratisk parti. Av alla synonym som förekommer verkar ”e-demokrati” vara det som förekommer oftast och på många sett är lämpligast. Det är viktig att ha en enhetlig benämning för att bättre och snabbare kunna slå igenom och att etablera e-demokrati i hela världen.

Med e-demokratisk hälsning Fred Blomson, Websida: www.fredblomson.spaces.live.com

Redigera

Jag har betalat laangt mer aen 100kr, bidragit med min tid och kaenner mig inte som ett offer. Jag har exakt samma roestraett som alla andra i partiet.
Med tanke paa den publicitet vi fick i valet, men de faa roester vi fick saa var jag ocksaa besviken, men jag kaenner mig inte som ett offer. Flera av oss haaller nu paa att ta nya tag med nya id’eer. Det finns alltid maanga offer som ser misslyckandet av anstraengningar som naagot de ska skylla andra foer. De kommer aldrig se sin egen del i det.
Vi aer inget en-mans-parti och Magnus och jag aer inte slaekt trots att vi baada heter Gustavsson.
Det vore aa andra sidan inget problem. Alla som blir medlemmar inklusive era familjemedlemmar har alla samma roestraett.
Om naagon vill foeraendra namnet till “e-demokratisk parti” saa aer det moejligt. Daa blir man medlem (slutet av detta meddelande föll bort vid formatering /Anders F).

Redigera

This site is history. Direktdemokraterna is the future.