Demoex

Lokal folkomröstning om asyl- och flyktingmottagningen

Sverigedemokraterna i Vallentuna har lämnat in en motion som föreslår en lokal folkomröstning angående asyl- och flyktingmottagandet till kommunen.

Tanken är att omröstningen skall anordnas i likhet med den folkomröstning som hölls i skånska Sjöbo 1988. Efter en motion av den dåvarande centerpartisten Sven-Olle Olsson röstade Sjöboborna i frågan i samband med riksdagsvalet 1988.

Vi önskar genomföra folkomröstningen i samband med riksdagsvalet 2014. Alternativen skall vara ja eller nej till fortsatt mottagning av asylsökare och flyktingar till Vallentuna kommun.

Ska vi ha en folkomröstning om asyl- och flyktingmottagandet till Vallentuna?

Nej
78% (7 röster)
Ja
22% (2 röster)
Antal röstande: 9

För

Redigera
(2 betyg)

De senaste decennierna har Sverige tagit emot allt för många människor på allt för kort tid. I många fall mångdubbelt fler än våra grannländer och invandringen till Sverige fortsätter att ligga på rekordhöga nivåer. Denna ansvarslösa politik har gjort att det ständigt skapats växande utanförskapsområden runt om i landet.

Det finns idag tyvärr ett flertal sådana områden i Stockholms län, Vallentuna står idag skyddat ifrån mycket av mångkulturens baksida.

Dock under rådande omständigheter så är det bara en tidsfråga innan âven vi får uppleva många av mångkulturens mindre trevliga inslag.

Vi anser att dagens flykting- och asylmottagning har så pass långtgående konsekvenser att man skall rösta om saken i en lokal folkomröstning. Att invånarna i Vallentuna ges möjligt att lycka till om hur deras Vallentuna ska se ut i framtiden är för oss uppenbart.

Vallentunas skattepengar skall gå till kommuninvånarnas gemensamma välfärd och inte till miljonvillor och bostadsrätter för asylsökare.

Redigera
Inga betyg ännu

Lokal folkomröstning närmar sig direktdemokrati. Dessutom får vi alla (inkl SD) klart besked från medborgarna.


This site is history. Direktdemokraterna is the future.